Over mij

Een spraakmakend artikel, een webtekst die lekker wegleest of een eindredactieslag – ik ben het liefst bezig met taal. Ik heb verschillende studies gedaan, want ik was te nieuwsgierig om te kiezen: pedagogiek, interculturele communicatie (vanuit Spaans) en een postdoc journalistiek. Daarnaast ben ik ook een beetje een computernerd en duik ik graag in de wetenschap. Dat alles combineer ik door te schrijven en te spelen met tekst. Ik denk graag vanuit journalistieke blik met je mee en vraag je om mijn eindredactie dan krijg je altijd wat tips voor een toekomstige tekst.

Ik heb een aantal specialisaties, waar ik door mijn studies en ervaring meer van weet: digitale ontwikkelingen (sociale media, tech, games, apps, computers) – onderwijs – psychologie & pedagogiek – jeugd & kinderen – wetenschap – natuur – diversiteit

Wat betreft schrijfstijl heb ik ervaring met:

  • psychologie- en computerbladen
  • onderwijsvakbladen
  • teksten voor (semi)overheden zoals webteksten, nieuwsbrieven, faq’s, handreikingen en brochures
  • content voor websites van bedrijven en organisaties
  • achtergrondverhalen in de krant

Mijn opdrachtgevers zijn onder meer: Prima Onderwijs, Kennisnet.nl, Quest-Psychologie, Computers op School, de PO-Raad, Kennisplatform Integratie & Samenleving, Computer Idee, Het Parool, iAmsterdam, Het Financieele Dagblad, Bright.nl, Het Ouderenbond-magazine, Computer!Totaal magazine, Het Algemeen Dagblad, Dagblad van het Noorden en De Leeuwarder Courant.

In mijn vrije tijd ben ik beheerder van Facebookgroep Hoogsensitief Positief, werk ik mee aan YouTube-kanaal Doctor Video en maak ik video’s voor de Vrijwilligerscentrale Amsterdam.

Meer weten? Bekijk mijn LinkedIn-profiel!